diumenge, 8 de gener del 2012

Re-avaluació Inicial.

Seguidament es mostra la revaloració que faig entorn al "situa't de l'1 al 10". Aquesta és una visió més crítica després d'haver treballat tots els mòduls de l'assignatura i haver finalitzat totes les PAC's.

TE2) L’objecte principal de la Tecnologia Educativa és oferir un bon ventall de tècniques per als docents: ___Inicial: 10 / Ara: 7

Tal com exposa Cabrero la TE és important a l’hora d’oferir tècniques als docents però encara ho és més a l’hora de dissenyar, analitzar aplicar i avaluar les situacions d’ensenyament – aprenentatge.

CC2) Aprenc tant dels companys com dels materials i consultors: ___10___

Considero que l’aprenentatge a través del feedback i la comunicació amb els companys i el consultor és un element clau en el procés d’aprenentatge.

TC1) Els professionals de l’educació han de ser competents en les tècniques que asseguren la correcta transmissió del coneixement : __Inicial:10 / Ara: 0

El coneixement no es transmet sinó que es construeix per tal de crear un aprenentatge significatiu. Així doncs el professions de l’educació han de conèixer les tècniques que permeten construir el coneixement.

DT2) La tecnologia es basa en la ciència per la qual cosa és neutral en relació a prejudicis, valors i actituds: ___Inicial:10 / Ara: 2.

No és neutral i una s’afecta a l’altra. Tal com vam poder veure la tecnologia i la ciència juntament amb la societat són tres un teixit sense costures, que s’interrelacionen i s’influeixen mútuament, de manera que no pot existir una sense les altres.

CC1) Les aules de la UOC són una comunitat d’aprenentatge: __10___

DU2) Els debats virtuals suposen perdre força hores amb poc benefici personal: __0___

He pogut aprendre la necessitat de realitzar una bona argumentació en els debats, com participar i a la vegada extreure’n un gran aprenentatge.

TE1) La Tecnologia Educativa per a psicopedagogs consisteix en assegurar un bon domini de les TIC: __Inicial: 10/ Ara:7

No implica només el domini sinó la seva aplicació, utilitat,etc.

DU1) Els debats a la UOC poden millorar moltíssim: __Inicial:6 / Ara: 8

És cert que poden millorar i molt ja que cal tenir en compte el plantejament de Toulmin a l’hora d’argumentar de manera adequada i això es pot aplicar en tots els debats de totes les aules.

TC2) Les TIC són necessàries per transmetre els continguts als alumnes: __Inicial: 8 / Ara:0

No és una transmissió sinó una construcció. Són necessàries perquè els alumnes construeixin els seus coneixements.

DT1) El canvi tecnològic determina el canvi social: __Inicial: 8/ Ara: 5

El canvi tecnològic en ocasions determina un canvi social però no sempre és així.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada